Dette site er i arkiv tilstand og bør ikke aktivt benyttes!


Blog
5   19

En stærk stemme i debatten om skolen er død

Iben Bendikte Valentin Jensen er død

Jeg modtog i dag – torsdag d.3.3.2022 – via Thomas Aastrup Rømers nyhedsbrev den sørgelige meddelelse om at Iben Bendikte Valentin Jensen er død – han skriver i sin indledning:

”En af landets mest selvstændige og reflekterede pædagoger, Iben Benedikte Valentin Jensen, er død. Hun var blandt de første, der så, hvilken problematisk vej de pædagogiske vinde blæste i starten af 2010’erne. Hun fik også egenhændigt drejet DLF i en mere kritisk retning med en inspirerende tale ved et optog foran Christiansborg, der vækkede mange mennesker. Hun havde selv arrangeret optoget.”

http://www.thomasaastruproemer.dk/liste-over-iben-benedikte-valentin-jensens-produktioner.html

Brian Degn Mårtensson videregav Iben Benedikte Valentin Jensens opfordring til at møde til demonstration foran Christiansborg 11.09. 2015

Artiklen fortsætter under banneret

https://www.folkeskolen.dk/568700/i-grundtvigs-navn

Jeg deltog selv i demonstrationen, hvor jeg b.la. mødte flere kolleger, som jeg indtil da kun kendte her fra Folkeskolen.dk. Jeg tog i den anledning fotoet ovenfor.

Hun holdt en fantastisk tale, som blev lagt op på Folkeskolen.dk:

https://www.folkeskolen.dk/570500/saaledes-talte-iben


Kommentarer


{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Kommentaren er slettet
Kommentarer er deaktiveret

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
491 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
793 andre er allerede tilmeldt