Dette site er i arkiv tilstand og bør ikke aktivt benyttes!


Blog
8   597

Tidlig juleferie - lad os tage ministeren på ordet!

Når skolerne lukkes ned her d. 15. december, så lad os lukke dem ned, og droppe ideen om fjernundervisning. Det fortjener skoleledere, lærere, pædagoger, forældre og ikke mindst vores børn.

Jeg ved godt, der er blevet sagt nødundervisning, og at det indebærer ideen om ny og spændende undervisning hjemme fra lærernes stuer, med småbørn i baggrunden. Men helt ærligt, de sidste dage før jul på en skole, er julehygge, Luciaoptog, fællessang, gamle julefilm, Bingo over højtalerne, pebernøddekast, og guirlandenedtagning. Det er rodet, hyggeligt og meget lidt noget, der gør sig godt over Teams fra 8.00-14.00.

Det er i mine øjne direkte børneuvenligt oven på de seneste års Covid19-rod, at vi voksne ikke kan finde ud af, at give vores børn lidt ro. Vi ved alle udemærket godt, at de intet udbytte får af to til tre dages 'fjernundervisning'.

Artiklen fortsætter under banneret

Så lad julestemningen indfinde sig. Giv de store børn en tidlig juleferie, og lad skolerne om at skabe nogle gode dage til alle de mange børn, som vil have behov for nødpasning. Lad de sidste dage i skole emme af hygge.

(Vi forældre kan evt. tage ansvaret på os, og bede vores store skolebørn fri de sidste par dage.)


Kommentarer


{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Kommentaren er slettet
Kommentarer er deaktiveret

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.603 andre er allerede tilmeldt